اقامت کاری کانادا و اروپا

اخذ اقامت کاری در کانادا و اروپا

اخذ اقامت کاری در کانادا و اروپا:

ویزا کانادا

  • ویزای کاری برای کدام کشورها مناسب است:

در حال حاضر اقامت کاری برای کشورهای اروپایی که دارای مشکلات مالی هستند امکان پذیر نیست.

  • کشورهای اروپایی که برای کاریابی مناسب هستند:

هلند

آلمان

سوئد

نروژ

دانمارک

انگلیس

  • روند کار:
  • شخص متقاضی باید دارای حداقل سه سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی دانشگاهی و یا مدرک فنی و حرفه ای یا جهاد دانشگاهی داشته باشد.

سوء سابقه نداشته باشد.

  • دارا بودن سن زیر 45 سال
  • مدارک دانشگاهی؛ تمامی مدارک دانشگاه آزاد، سراسری، پیام نور، شبانه و غیر انتفاعی مورد پذیرش است.
  • مدارک فنی و حرفه ای درجه 1 و 2 در کلیه رشته ها
  • مدارک جهاد دانشگاهی

نکته: مدارک فنی و حرفه ای و جهاد دانشگاهی به تنهایی برای کاریابی در اروپا و کانادا کفایت نمی کند، این مدارک می توانند تبدیل به مدرک بین المللی ILO سازمان جهانی کار گردد. زمان پاسخگویی حدودا 20 روز زمان میبرد.

پس از ارسال رزومه تقریبا 20 روز زمان میبرد تا دفاتر نتیجه رو به ما اعلام کنن. ما موقعیت های موجودی که از دفاتر ارسال شده را برای متقاضی می فرستیم تا بتواند انتخاب کند و بعد از این قرارداد بسته می شود .

  1. اگر موقعیت شغلی از طرف دفاتر ارسال گردد:
  • متقاضی میبایستی یک موقعیت را انتخاب نماید
  • بسته شدن قرارداد
  • ارسال یک نمونه قرار داد به وکیل
  • داده شدن دو نوبت آگهی 3 ماهه در کشور مد نظر توسط وکیل و کارفرما
  • زمان اینترویو بعد از گذشت 7 تا 8 ماه قرارداد با کارفرما خواهد بود
  • پس از اینترویو وقت سفارت از سفارت مربوطه اخذ میگردد
  • مراجعه به سفارت و دریافت ویزا
  1. اگر موقعیت شغلی ارسال نگردد این به معنی پیدا نشدن کار مربوطه است:
  • در این مرحله به متقاضی گفته می شود که موقعیتی پیدا نشده ولی وکلای ما به صورت دوره ای و منظم هر ماه یک بار جستجو را انجام می دهند و نتیجه را اعلام می نمایند.
  1. متقاضی پاسخی نمی دهد:
  • چندین بار پیگیری می شود و در انتها پرونده مختومه می شود.
  • اعتبار ویزای کاری:

مدت زمان ویزای کاری 3 ساله است که هر سال تمدید می گردد.

یکی از شروط تمدید این است که هر ساله مالیات حقوق دریافتی پرداخت شود و مشکل شکایت حقیقی و یا حقوقی از کارجو وجود نداشته باشد.

بعد از گذشت 3 سال و تمدید هر ساله ویزای کاری اقامت دائم به متقاضی داده می شود.

بعد از گذشت 8 سال از تاریخ شروع کار و ورود به خاک کشور مد نظر امکان اقدام برای دریافت تابعیت و پاسپورت برای متقاضی وجود دارد

  • شرایط تغییر کار در کشور مقصد:

شخص متقاضی موظف است در سال اول در شرکت معرفی شده (در روز اول و تعیین شده در قرار داد اولیه) کار کند.

از سال دوم می تواند شرکت یا موسسه دیگری را برای کار انتخاب کرده و اقدام نماید. هرچند محدودیتی برای کار در شرکت اولیه وجود ندارد و در صورت توافق با کارفرما می تواند به کار خود ادامه دهد.

به دلیل حقوق کم (نسبت به افراد اتباع با همین تخصص) متقاضی میتواند در انتهای سال اول نسبت به تغییر کار یا توافق ثانویه با کارفرما درجهت افزایش حقوق و مزایا اقدام کند و در این زمینه نظر موسسه دوم نیز به همین ترتیب است.

اگر متقاضی مایل باشد امکان قرارداد با شرکت به صورت 3 ساله وجود دارد در این صورت حقوق سالیانه تغییر نمی کند و حقوق متقاضی همان رقم توافق شده در سال اول است

  • اقامت افراد خانواده

شخص متقاضی میتواند برای تمامی اعضا خانواده خود ویزای همراه بگیرد.

همسر نفر متقاضی تا پایان سال اول اجازه هرگونه کار و یا فعالیت اقتصادی و تحصیلی را ندارد

فرزندان متقاضی در بدو ورود میتوانند از خدمات تحصیل رایگان و کلیه خدمات پزشکی به صورت رایگان استفاده نمایند.

*مدارس خصوصی دارای هزینه جداگانه هستند.

  • اطمینان متقاضی

زمانیکه قراردادی توسط دفترما با متقاضی بسته می شود، وکیل مربوطه با کارفرمای مد نظر وارد قراردادی می گردد که کارفرما را ملزم به انجام امور حقوقی و اداری خاصی در جهت انجام مراحل اداری ارسال دعوتنامه شغلی از کشور مد نظر بنام متقاضی به سفارت مربوطه می نماید.

این بدان معناست که کارفرما به هیچ وجه در انجام امور اداری کوتاهی نخواهد کرد و در صورت قرارداد متقاضی با موسسه کاملا در مورد ویزای کار می تواند اطمینان داشته باشد.

اگر به هر دلیلی اعم از بی کفایتی موسسه، وکیل، عدم انجام تعدات توسط کارفرما، تغییر رویه های دولتی و کنسولی، تمامی موارد حتی فورس ماژور مثل سیل،زلزله و … که ویزای کاری صادر نشود کلیه هزینه های متقاضی مسترد می گردد.

  • دلیل استخدام یک ایرانی در کشوری دیگرتوسط کارفرما:

دلیل اصلی استخدام نیروی خارجی برای یک کارفرما فقط و فقط صرفه جویی در پرداخت حقوق متقاضی می باشد.به نحوی که اگر در کشوری مثل کانادا حقوق یک مهندس مکانیک 100 هزار دلار کانادا در سال باشد کارفرما با استخدام نیروی خارجی نهایتا ماهانه 60-65 هزار دلار کانادا حقوق پرداخت می کند و بدین ترتیب در مدت یک سال می تواند 35 هزار دلار کانادا صرفه جویی کند.

در حال حاضر کشورهای ایران، لهستان، مجارستان، صربستان و پاکستان و هند و بنگلادش در صدر جدول اعزام نیروی کار به کانادا و اروپا هستند (البته کشورهای اروپایی خوب با اقتصاد قوی)

  • مدرک زبان

داشتن و یا نداشتن نمره مدرک زبان مستقیما به نظر کارفرما بستگی دارد

کارفرما می تواند مدرک با نمره آیلتس 6.5 بخواهد یا کلا مدرک نخواهد، این مورد بستگی به کارفرما و شرایط کار دارد.

شرکت های بین المللی معمولا مدرک آیلتس می خواهند اگر شرکت بین المللی باشد ممکن است مدرک زبان کشور متبوع خود را نیز بخواد.

شما برای ارائه مدرک زبان به کارفرما تا زمان اینترویو یعنی 7 تا 8 ماه بعد از عقد قرارداد فرصت دارید.

نکته:اگر متقاضی تا زمان اینترویو نتواند مدرک زبان ارائه کند با هماهنگی با وکیل می توان زمان اینترویو را سه ماه به عقب انداخت تا مدرک زبان آماده گردد

  • وضعیت بیمه

متقاضی در هنگام کار بیمه بوده و هم خود وهم خانواده می توانند از خدمات پزشکی مانند یک شهروند استفاده کنند.

  • مدت زمان قرارداد

کلیه قراردادها یک ساله هستند به غیر از آلمان که تقریبا 14 ماهه است به دلیل ترافیک بسیار بالای سفارت

  • مصاحبه با کارفرما

زمان مصاحبه 7 تا 8 ماه بعد از عقد قرارداد است

به صورت SKYPE انجام می شود

زمان و تاریخ آن کاملا به عهده و نظر کارفرما خواهد بود

مصاحبه می تواند در دفتر موسسه و یا هر مکان دیگری که متقاضی معرفی نماید برگزار گردد

مصاحبه با کارفرما فقط در جهت شناسایی متقاضی کار به عنوان یک شخصیت حقیقی و تطابق مدارک ارائه شده توسط متقاضی است و جنبه تخصصی، سوال محور و کنکوری ندارد

  • هزینه اجاره منزل

در کانادا حداقل 1000 دلار کانادا در ماه با وسایل کامل

در اروپا حداقل 700 یورو در ماه با وسایل کامل

هزینه اجاره منزل و هزینه های جاری (خورد و خوراک، آب، برق و…) تماما به عهده متقاضی است مگر آنکه در مواردی خاص محل اسکان از سوی کارفرما به متقاضی داده شود.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 امتیاز, میانگین: 5.00 از 5)
Loading...

© تمام حقوق به ساحل آفتاب متعلق است.
طراحی توسط: فلاح نت