اقامت اتریش

اقامت اتریش

اتریش

اقامت تحصیلی در اتریش

اقامت تحصیلی در اتریش برای افرادی که مشغول به تحصیل در دانشگاه های سراسری ( روزانه – شبانه) هستند یکی از بهترین فرصت های تحصیلی محسوب می شود.به عبارت دیگر اگر شخصی دیپلمه باشد  نمیتواند مستقیماً برای ثبت نام در یکی از دانشگاه های اتریش اقدام نماید، بلکه باید با قبولی در کنکور برای کالج اقدام کند و کلیه کالج ها در اتریش تقریبا دو تا سه ترم است و فقط به زبان آلمانی ارائه  می شود.

اولین شرط درخواست تحصیل در اتریش و پذیرش در دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور دانشگاه سراسری (روزانه – شبانه) در رشته و مقطع مورد نظر می باشد.
با توجه به این موضوع با گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه به همراه ریزنمرات به همراه باقی مدارک مورد نیاز، پرونده شما جهت اخذ پذیرش دانشگاه های اتریش و ادامه تحصیل در دانشگاه های مورد تایید در وین و دیگر شهرهای اتریش آغاز میشود.
 کسانی  که گواهی نامه فراغت از تحصیل سایر دانشگاه ها (پیام نور – غیرانتفاعی- علمی کاربردی – آزاد و …) را دارا هستند، نمیتوانند دوره ارشد ناپیوسته رابخوانند و باید درخواست ارشد پیوسته دهند و پس از گذراندن واحدهایی که دانشگاه های اتریش ارائه میکند و بعد از معادل سازی واحدها ، اجازه ورود به مقطع بالاتر را بگیرند.

شرایط تحصیلی تقریبا”رایگان در اتریش:

در اتریش با توجه به سیاستهای دولت جدید، امکان ادامه تحصیل برای دانشجویان بین المللی فراهم شده است. برای دانشجویان اروپایی رایگان و برای دانشجویان بین المللی حدود 383 یورو برای رشته های علوم انسانی و هنر و همچنین تا 744 یورو برای رشته های مهندسی می باشد.(گاها در بعضی از دانشگاه ها این قیمت متفاوت خواهد بود.)

هزینه های زندگی در اتریش:

به طور متوسط ماهانه حدود ۶۵۰ تا 1000 یورو می‌باشد که شامل:

  • هزینه مسکن به نسبت نوع و مکان آن بین 250 تا 600 یورو می‌باشد.
  • هزینه رفت و آمد با وسایل نقلیه عمومی که با دریافت بلیط سالیانه، 365یورو می‌باشد که البته دانشجویان می توانند بلیط ماهیانه هم خرید کنند.
  • هزینه بیمه برای دانشجویان با توجه به سن آنان متفاوت است.که برای سال 2018 حدودا” 70 یورو است.

اتریش دارای یکی از بهترین شرایط بیمه درمیان کشورهای دنیا می‌باشد،بدین صورت که  بعد  از دریافت بیمه کلیه هزینه‌های ویزیت  عمومی و متخصص و آزمایشات و عکسبرداری‌ها رایگان می‌باشد.

اجازه کار در اتریش:

دانشجویان دوره کارشناسی در اتریش دارای ۱۰ ساعت اجازه کار در هفته و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ۲۰ ساعت در هفته و دکتری هم در صورت اخذ بورسیه تحصیلی ۴۰ ساعت در هفته اجازه کار دارند.

کلیه دانشگاه های کشور اتریش:

  • دانشگاه های دولتی Universität
  • دانشگاه علمی کاربردیFachhochschule
  • دانشگاه های خصوصی مورد تایید Akkreditierte Privatuniversität
  • دوره های دانشگاهی مورد تایید Bestimmte Universitätslehrgänge        

برای دریافت اقامت تحصیلی باید بعد از پذیرش تحصیلی، درخواست اقامت انجام شود.

نکته:12 ماه قبل از اینکه دوره تحصیلی به اتمام برسد باید برای درخواست کارت قرمز اقدام کرد،که میتواند از طریق ادامه تحصیل و یا درخواست کار باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش:

  • کپی صفحه اول پاسپورت
  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات آن
  • ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
  • ترجمه رسمی مدرک فوق دیپلم و ریز نمرات آن
  • ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریز نمرات آن
  • ترجمه رسمی مدرکفوق لیسانس و ریز نمرات آن
  • مدرک زبان آلمانی و انگلیسی درصورت موجود بودن
  • ترجمه رسمی نامه سازمان سنجش مبنی بر قبولی در کنکور سراسری ایران
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو

کلیه ترجمه ها باید به زبان آلمانی باشد.

 برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

  • نامه انگیزه دانشجو
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی با توجه به شرایطی که سفارت اعلام می کند.
  • کلیه مدارک تحصیلی می‌بایست پس از تایید دادگستری و وزارت امور خارجه ایران به تایید سفارت اتریش در ایران برسد و این مدارک پس از تایید وکیل معتمد سفارت اتریش قابل تایید سفارت می‌باشد.

‌ از هر ترمی که قصد شروع به تحصیل در اتریش را دارید، ۸ یا ۹ ماه قبل از آن مدارک را به دفتر ساحل آفتاب ارائه نمایید

مدارک لازم در صورت وجود:

  • مدارک ازدواج
  • مدارک طلاق
  • مدارک دال بر داشتن همراه
  • مدارک شغلی با دارآمد ماهیانه در صورت وجود
  • داشتن بیمه درمانی
  • مدارک تحصیلی و اشتغال به تحصیل در صورت وجود

گاهی ممکن است مدارک دیگری درخواست شود.

مدرک زبان برای بعضی از دانشگاه ها الزامی است ولی بعضی از آنها با مدرک زیان انگلیسی و یا بدون مدرک میشود اقدام کرد.

بقیه مراحل و مدارک مربوط به زمانی میشود که ویزای تحصیلی 6 ماهه یا 4 ماهه صادر شده است.

کلیه این اطلاعات از وب سایت رسمی اداره اقامت اتریش استخراج شد.

لیست دانشگاه های مورد تایید اتریش:

  • دانشگاه های دولتی:
  • Universität Wien
  • Technische Universität Wien
  • Universität für Bodenkultur
  • Wirtschaftsuniversität Wien
  • Medizinische Universität Wien
  • Akademie der bildenden Künste
  • Universität für angewandte Kunst Wien
  • Universität für Musik und darstellende Kunst Wien
  • Pädagogische Hochschule Wien
  • Veterinärmedizinische Universität Wien

دانشگاه های خصوصی:

  • Webster University Vienna
  • MODUL University Vienna
  • Privatuniversität für Management
  • Konservatorium Wien
  • Sigmund Freud Privat Universität Wien

دانشگاه های علمی کاربردی:

  • Fachhochschule des bfi Wien
  • Fachhochschule Technikum Wien
  • Fachhochschule FH-Campus Wien
  • FH Wien – Studiengänge der WKW

گروه الف ممتاز

  • University of Innsbruck 
  • University of Vienna
  • Vienna University of Technology

گروه ب خوب

  • Johannes Kepler Universtiät Linz
  • Karl-Franzens- Universtiät Graz
  • Universtiät Salzburg
  • Akademie der bildendenKünste Wien
  • Montan universität Leoben 
  • Technische Universtiät Graz
  • Universität Klagenfurt
  • Universität für angewandte Kunst Wien
  • Universität für Bodenkultur Wien
  • Universität für künstlerische und industrielle Gestaltung Linz
  • Universität für Musik und darstellendeKunst Graz
  • Universität für Musik und darstellende Kunst Wien
  • Universität Mozarteum Salzburg 
  • Veterinärmedizinische Universität Wien
  • Wirtschaftsuniversität Wien

گروه ج متوسط

  • مدارس‌ عالی‌ فنی‌(FH) و مراکز آموزش‌ عالی‌ که‌ مورد تایید وزرات‌ علوم(Bundesministerium für Wissenschaft  und Verker)   اتریش‌ هستند.
  • Sigmund Freud Privatuniversität Wien صرفاً تا مقطع کارشناسی ارشد و صرفاً در رشته روان شناسی به شرط موفقیت در بررسی کیفی
  • Donau Universität Krems   صرفاٌ در مقطع کارشناسی ارشد
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۳ امتیاز, میانگین: ۵.۰۰ از ۵)
Loading...

© تمام حقوق به ساحل آفتاب متعلق است.
طراحی توسط: فلاح نت