اقامت یونان

این خدمات توسط شرکت ساحل آفتاب منطقه ی آزاد بندر انزلی ارائه می گردد

 final logo

اقامت طلایی یونان

چرا سرمایه گذاری در یونان؟

کشور یونان نزدیک ترین کشور اروپایی عضو شنگن به ایران می باشد و هم اکنون با 3 پرواز مستقیم در هفته بین تهران و آتن سفر به این کشور در مدت زمان حدود 3 ساعت  امکان پذیر می باشد.

با توجه به شرایط کنونی کشور یونان فرصت های بسیاری جهت سرمایه گذاری وجود دارد که از برجسته ترین آن املاک و مستغلات می باشد.

کمترین سرمایه مورد نیاز جهت اقامت طلایی در جهان که معادل 250000 یورو می باشد.

کشور یونان یک کشور زیبا با چشم انداز فوق العاده، جزایر شگفت انگیز، تاریخ غنی و فرهنگ هزاران سال می باشد.

1- اخذ اقامت طلایی از طریق خرید ملک

        

 قانون اقامت طلایی یونان

شهروندان غیر اروپایی و اعضای خانواده آنها می‌توانند با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 یورو اجازه اقامت این کشور را اخذ نمایند. این اقامت ۵ ساله خواهد بود و در صورت عدم تغییر مالکیت ملک، هر 5 سال تمدید خواهد شد.

این فرصت جهت اجازه اقامت بلند مدت و امکان اقامت و سفر های مکرر به کلیه کشور های اتحادیه اروپا بدون هیچ گونه محدودیتی را شامل می شود.

2- اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت

تاسیس  Sister Company  شرکت ایرانی در یونان :

میتوانند شرکتی در یونان که Sister Company    شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که 100% سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد  (مطابق قانون حداقل 51% سهام این شرکت باید متعلق به شرکت ایرانی باشد )

در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر 3 سال تمدید می گردد.

 

3-اخذ اقامت از طریق اثبات توانایی مالی

اقامت بدون اجازه کار

در صورتی که سرپرست خانواده با  ارائه مدارک مالی (اسناد مالکیت، اجاره نامه های ملکی ، حساب بانکی و حساب سپرده  در ایران و یا در کشورهای دیگر ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه به مبلغ 2500 یورو برای خود و 1000 یورو برای همسر 500 یورو برای هر یک از فرزندان تحت تکلف می باشد ، امکان پذیر است.

نحوه تمدید اقامت: 2 ساله + 3 ساله + 3 ساله + 3 ساله + …

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۶ امتیاز, میانگین: ۵.۰۰ از ۵)
Loading...

© تمام حقوق به ساحل آفتاب متعلق است.
طراحی توسط: فلاح نت