مدارک لازم برای اخذ ویزا شینگن

انواع ویزای شینگن

 یکی از دلایل و علاقمندی افرادی که به اروپا سفر می کنند و یا به دنبال اخذ اقامت در یکی از کشور های اروپایی می باشند دریافت ویزای شنگن است تا به واسطه آن بتوانند به راحتی و همانند یک شهروند اروپایی به تمامی نقاط اروپا بدون محدودیت رفت و آمد نمایند .

این ویزا به 4 نوع صادر می شود :

  • ویزای ترانزیت : برای مسافرانی است که قصد دارند به منظور سفر به کشوری دیگر در کشوری فرود آمده و تعویض پرواز نمایند . این افراد حق خروج از محدوده فرودگاه را ندارند .
  • ویزای عبور : در این نوع ویزا مسافر قصد دارد در کشوری فرود آمده و به وسیله مسافرت زمینی این کشور را به قصد کشور دیگری ترک نماید .مسافر نمی تواند توقفی در این کشور داشته باشد .
  • ویزای توریستی : اکثراً از طریق این ویزا وارد محدوده شنگن می شوند البته به شرط غیر اروپایی بودن آنها . این ویزا برای مدتی اعتبار دارد و مسافرین می توانند توسط آن به یک یا چند کشور اروپایی مسافرت کنند .
  • ویزای بلند مدت : این ویزا مخصوص افرادی ست که نیاز به تردد مداوم در حوزه شنگن دارند. این افراد می توانند توسط این ویزا به راحتی در محدوده شنگن رفت و آمد نمایند . اعتبار این ویزا از 3 ماه تا دو سال و یا حتی بیشتر متغیر است و در پایان اعتبار باید 3 ماه از روی اعتبار ویزای قبلی حداقل گذشته باشد تا با دلایل کاملا قانونی بتوانید دوباره ویزا بگیرید .

اگر شغل و حرفه شما به نحوی است که باید دائماً در این محدوده رفت و آمد نمایید بهتر است درخواست ویزای بلند مدت کنید.

برای دریافت ویزای شنگن و یا اقامت خود در کشور های اروپایی با متخصصان کار بلد سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید تا بهترین پیشنهاد ها و راه ها را برای شما معرفی نمایند .

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شنگن

 

تمامی مدارک ترجمه شده به تاییدات دادگستری  و  وزارت امور خارجه برسد

1:مدارک هویتی

 ترجمه شناسنامه ، اصل پاسپورت (حداقل 8 ماه اعتبار داشته باشد) و همه پاسپورت های باطله

در صورت ریجکتی قبلی حتما اطلاع داده شود.

2:مدارک لازم برای هر شغل

1) موسس یا رئیس شرکت: ترجمه آگهی تاسیس و ترجمه آگهی تغییرات (روی روزنامه رسمی و اسم شخص به عنوان یکی از سهام داران یا رئیس هیات مدیره یا مدیر عامل و… درج شده باشد) 2:ترجمه سند ملکی یا اجاره نامه شرکت (در صورت وجود)

2)کارمند دولتی: ترجمه قرارداد یا ترجمه حکم کارگزینی ، ترجمه لیست بیمه آخرین ماه ، ترجمه فیش حقوقی ، ترجمه گواهی اشتغال به کار(روی سربرگ با ذکر سمت شغلی،میزان حقوق دریافتی،سمت شغلی،جدیدترین تاریخ)

3)کارمند شرکت خصوصی: ترجمه گواهی اشتغال به کار(روی سربرگ با ذکر سمت شغلی،میزان حقوق دریافتی،به تاریخ روز) ، ترجمه لیست بیمه آخرین ماه ، ترجمه فیش حقوقی ، ترجمه آگهی تاسیس شرکت  که در آن مشغول به کار است)

4)شغل آزاد: ترجمه جواز کسب به نام مسافر (تاریخ انقضای جواز حتما چک شود ، اعتبار داشته باشد) ، ترجمه سند ملکی یا اجاره نامه ملک (برای کارگران به علاوه جواز کسب صاحب کار ، ترجمه گواهی اشتغال به کار(روی سربرگ با ذکر سمت شغلی،میزان حقوق دریافتی،به تاریخ روز) ، ترجمه لیست بیمه آخرین ماه هم الزامی است)

5)پزشکان: ترجمه کارت نظام پزشکی ، ترجمه جواز طبابت ، ترجمه جواز مطب (همه مدارک اعتبار داشته باشد)

6)محصل و دانش آموز: ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل روی سربرگ (به تاریخ روز)

7)زنان خانه دار: (اگر از طرف پدر ، همسر حمایت مالی می شود) ترجمه تعهد نامه محضری مالی و در صورت همراهی فرزند با مادر ترجمه تعهدنامه رضایت پدر برای خروج فرزند ، و (ترجمه مدارک شغلی ، مالی ، ملکی شخص حمایت کننده)

8)بازنشستگان: ترجمه کارت بازنشستگی ، ترجمه آخرین فیش حقوقی ، ترجمه حکم بازنشستگی

3:تمکن مالی و گردش حساب

1)باید به صورت لاتین روی سربرگ بانک همراه با مهر برجسته و امضای بانک

2)برای سفارت یونان و سفارت پرتغال (گردش 3 ماهه) برای سفارت اسپانیا (گردش 6ماهه)

3)موجودی نهایی باید بالای 40 میلیون باشد و موجودی نهایی گردش حساب باید متناسب گردش 3 ماه گذشته باشد. از واریز یکباره پول به حساب خودداری شود!

4)تاریخ ارائه تمکن و گردش حساب نباید از یک ماه قبل از وقت سفارت قدیمی تر باشد و در یک روز گرفته شده باشد.

5)موجودی تمکن و گردش حساب باید برابر باشد، (در صورت گردش داشتن زیاد موجودی حساب 5 میلیون کمتر ایرادی ندارد، بیشتر شده باشد هم ایرادی ندارد.)

6) موسس یا رئیس شرکت گردش و تمکن 3 ماهه لاتین داشته باشند

4:سند ملکی :

سند ملکی یا به نام خود مسافر باشد، یا به نام شخص دیگری است که وکالتنامه فروشی یا انتقال به نام مسافر است، سند زمین، مغازه، کارگاه و…. هم مورد قبول است.

 

5: 2قطعه عکس برای هر نفر

 


سایر مدارک برای ورود به سفارت و اخذ ویزا:

بیمه نامه مسافرتی 15 روزه ، رزرو هتل ، رزرو بلیط

 

نکاتی که باید حتما رعایت شود:

1)کپی واضح و خوانا از تمامی مدارک (انگلیسی و فارسی) صفحه اول پاسپورت و شنگن های قبلی وگردش حسابی که روی برگه A3  است (سوزنی) روی برگه A4.

2)تاریخ ترجمه مدارک فقط تا 5 ماه قبل از ورود به سفارت دارای اعتبار است.

3)برای سفارت اسپانیا: مدارک به زبان اسپانیایی باید ترجمه شود.

4)برای سفارت یونان: مدارک به زبان انگلیسی همراه با تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه باید ترجمه شود.

5)برای سفارت پرتغال: مدارک به زبان انگلیسی همراه با مهر مترجم باید ترجمه شود.

 

توجه:

کپی صفحات فارسی ضمیمه شده به مدارک ترجمه شده باید خوانا و کاملا واضح باشد.

تمامی مدارک شغلی و گواهی ها باید خطاب به سفارت محترم و یا سفارتی که از آن اقدام میشود باشد.

از منگنه کردن، هایلایت کردن مدارک جدا خودداری شود!

مدارک مسافران به صورت کامل و بدون نقصی دریافت میشود در غیر این صورت تمامی مدارک عودت داده میشود.

نشانی: ایران- تهران- خیابان ولیعصر- بالاتر از میدان ونک- جنب کوچه نگار- برج نگار- طبقه 17- واحد 9 و 11

تلفن: 00982188656892

تلفکس: 00982188656892 داخلی(200)

ایمیل: info@saheleaftab.co

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۹ امتیاز, میانگین: ۴.۸۹ از ۵)
Loading...

© تمام حقوق به ساحل آفتاب متعلق است.
طراحی توسط: فلاح نت