ویزا کانادا

ویزا کانادا

کاناداگ

ویزا کانادا
کانادا از جمله کشورهای مورد علاقه ایرانی ها برای ادامه تحصیل، کار و زندگی است و شاید مهم ترین دلیل برای این علاقه ایرانی ها شرایط اجتماعی و اقتصادی حاکم در این کشور و همچنین جو اقتصادی و سیاسی آرام و مورد اطمینان در این کشور باشد. اما هر آنچه که باشد باید در نظر داشت که این تنها ایرانی ها نیستند که دوست دارند در کشوری مانند کانادا تحصیل و زندگی داشته باشند و مهاجران زیادی هر ساله خواهان ورود و اقامت در کانادا از راه های مختلف می باشند.
همین موضوع باعش شده تا دولت کانادا تمهیدات زیادی را برای ورود مهاجرین و علاقمندان به تحصیل و زندگی در کانادا در نظر بگیرد که باعث سخت تر شدن ورود و اقامت در این کشور شده است. اما در صورتیکه متقاضیان به ورود به کانادا از راه های مطمئن و صحیح فرآیند اقامت و ورود خود را به خاک کانادا انجام دهند این مسیر بصورت قانونی و با اطمینان زیاد انجام خواهد شد.
برای این منظور متقاضیان به ورود به کانادا باید ابتدا ویزای خود را دریافت نمایند. این ویزا به دو صورت حضوری و انلاین صادر می شود که در ادامه بیشتر توضیح داده خواهد شد.
نکته مهم در خصوص دریافت ویزای کانادا تعطیلی سفارت کانادا در تهران می باشد. به همین دلیل درخود ایران نمی تواند موضوع دریافت ویزا را دنبال کرد و باید برای دریافت ویزا به کشورهای همسایه و کنسولگری و یا سفرات کانادا در این کشور ها مراجعه شود. این مهم می تواند توسط خود افراد و یا وکلا و نمایندگان قانونی آنها انجام شود ولی با توجه به نیاز به رفت و امد زیاد توسط خود متقاضیان بهتر است موضوع صدور رواید و ورود خود را به متخصصین این حوزه در موسسه حقوقی سیاحتگران ساحل آفتاب واگذار نمایید. تخصص کارشناسان موسسه حقوقی سیاحتگران ساحل آفتاب در ثبت انلاین درخواست ویزا در سفارت کانادا باعث می شود نیاز شما به درخواست ویزا بصورت حضوری مرتفع و در هزینه ها و زمان شما به شدت صرفه جویی شود.

• انواع ویزای توریستی کانادا

  1. ویزای توریستی یکبار ورود: با استفاده از این ویزا تنها یک بار می توانید وارد خاک کانادا شوید و پس از خروج از این کشور اعتبار این ویزا به اتمام خواهد رسید.
  2. ویزای توریستی چند بار ورود: با استفاده از این ویزا شما می توانید تا مدت اعتبار قانونی ویزا هر چند بار که می خواهید وارد خاک کانادا شوید. معمولا اعتبار این نوع ویزا بیشتر از ماه نیست اما به این حال این سفارت کانادا است که مدت زمان ویزا را تعیین می کند.
  3.  ویزای5 ساله یا سوپر ویزا: این ویزا برای متقاضیانی صادر می شود که به هر دلیل نیاز دارند تا بالغ بر 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند. از این رو افرادی که این ویزا را دریافت کنند در هر بار ورود به کانادا می توانند تا مدت 2 سال در این کشور اقامت داشته باشند.

    مراحل دریافت ویزای توریستی کانادا
    دریافت ویزای توریستی کانادا نیازمند طی مراحل و اقداماتی است . اولین اقدام ایجاد شرایط اعتماد و اطمینان به کارشناسان سفرات کانادا در خصوص وضعیت خودتان و تمایل شما به بازگشت به کشورتان می باشد. به همین دلیل باید در خصوص موارد زیر اقدام نمایید:
    • ارائه ضمانت ترک خاک کانادا پس از اتمام مهلت قانونی ویزا
    • ارائه سند مالی در خصوص اینکه شما قادر به تامین مخارج و هزینه های زندگی خود در مدت زمان اقامتتان در کانادا هستید.
    • در صورت دریافت ویزای توریستی کانادا باید متعهد شوید که در زمان اقامت خود در کانادا اقدام به فعالیت تجاری و یا تحصیلی نخواهید کرد.
    • تضمین اینکه شما خطری برای امنیت ملی کانادا به همراه نخواهید داشت.
    • ارائه گواهی سوء پیشینه درخصوص روشن سازی سوابق اخلاقی و پیشینه کیفری شمار
    • ارائه گواهی دال بر داشتن سلامت کامل روانی و جسمی
    • ارائه مدارک دیگر مورد درخواست سفارت برای بررسی شرایط شما و تشکیل پرونده در این سفارت و اداره مهاجرت کانادا
    شما همچنین باید در هنگام ثبت نام انلاین تقاضای خود ضمن تلاش برای متقاعد نمودن کارشناسان سفارت کانادا برای ورود به خاک این کشور و به منظور تکمیل مستندات خود یک ادرس الکترونیکی و یک کارت بانکی خارجی مانند ویزا(Visa)، مستر کارت (MasterCard)و یا امریکن اکسپرس(American Express) برای پرداخت هزینه های مورد نظر با میزان کافی پول داشته باشید.
    در هنگام مراجعه به سایت اداره مهاجرتی سفارت کانادا باید فرمی را تکمیل نمایید که هر چند تنها چند دقیقه برای تکمیل این فرم زمان مورد نیاز است ولی اولا باید به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشید و ثانیا مورد مهاجرت و درخواست خود را مشخص نمایید که این نکته بسیار اهمیت دارد.
    در این فرم شما باید هدف از مسافرت خود را مشخص و نوع ویزا را درخواست دهید. اینکه شما برای گردشگری و موقت به کانادا می روید و یا اینکه برای بازدید اقوام و آشنایان، کارو یا تحصیل به این کشور وارد می شوید. نهایتا باید پست الکترونیکی خود را وارد نموده و منتظر کارشناسی درخواست خودتان باشید. البته پس از ورود اطلاعات و ارسال فرم ایمیلی جهت تایید دریافت ایمل شما از طرف سفارت کانادا نیز باید برای شما ارسال شود.
    نکته: در صورتیکه همسر و فرزندانتان را به همراه خود می خواهید به کانادا ببرید باید مشخصات کامل انها را در این مرحله وارد نمایید.
    پس از کارشناسی و در صورت تایید ویزا صادر خواهد شد و این ویزا از زمان صدور تا پایان مدت مشخص شده در آن دارای اعتبار خواهد بود.
    مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا:
    • پاسپورت جدید و قدیمی
    • ترجمه شناسنامه ( در صورت داشتن همراه همه همراهان و خود متقاضی)
    • ترجمه سند ازدواج زوج های متقاضی
    • تکمیل و ارائه فرم درخواست
    • تکمیل و ارائه فرم اطلاعات خانوادگی
    • یک قطعه عکس پاسپورتی زمینه سفید
    • ترجمه سند ملکی ( در صورت ارائه و نیاز )
    • ترجمه مدارک شغلی
    • گردش حساب سه ماهه آخر حساب بانکی جهت اثبات درامد کافی
    • نامه تمکن مالی ترجمه شده به زبان انگلیسی و یا نوشته شده به زبان انگلیسی
    • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و شناسایی دعوت کننده در صورت وجود دعوتنامه
    • مدارک مثبت اعلام کننده رابطه فامیلی دعوت شده با دعوت کننده در صورت وجود دعوتنامه
    • بلیط رفت و برگشت به کانادا
    • رضایت نامه کتبی والدین برای فرزندان کمتر از 18 سال
    در هنگام ارائه درخواست ویزای کانادا به موارد زیر توجه داشته باشید:
  •  اگر به همراه همسر و فرزندان خود راهی کانادا هستید حتما باید مشخصات کامل همه فرزندان و همسر خود را در فرم اطلاعات ذکر کنید ولی نیازی به دریافت ویزای مجزا نیست
  •  ممکن است سفارت کانادا از شما درخواست مدارک پزشکی و یا چک آپ نهایی مربوط به سه ماهه اخیر را داشته باشد
  •  حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا شش ماهه است
  •  استفاده از وکیل الزامی نیست و لی توصیه می شود

موسسه حقوقی گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب با چندین سال تجربه موفق برای دریافت ویزا و اقامت کانادا به متقاضیان ورود به این کشور انواع خدمات مورد نیاز را ارائه می نماید. شما می توانید تنها با یک تماس با کارشناسان ما از خدمات ما بهره مند شوید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۳ امتیاز, میانگین: ۵.۰۰ از ۵)
Loading...

© تمام حقوق به ساحل آفتاب متعلق است.
طراحی توسط: فلاح نت