تور ویژه 5 روزه آتن                                         

انفرادی

 

                                         

 

کودک بدون تخت

( 2-5 سال )

کودک با تخت

( 5-11 سال )

قیمت هر نفر در اتاق سینگل قیمت هر نفر در اتاق دبل        مسیر
290 یورو+ قیمت بلیط 490 یورو + قیمت بلیط 790 یورو + قیمت بلیط 690 یورو + قیمت بلیط آتن

برای دانلود جزییات بیشتر اینجا را کلیک کنید

خدمات :  اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه –اخذ ویزای شنگن

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شنگن : اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار- اصل شناسنامه – سند ملکی به نام مسافر– گردش حساب بانکی 3 ماهه به همراه تمکن مالی –  گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان – دو قطعه عکس  مربوط به سال جاری. – گواهی اشتغال به کار ( ترجمه اخرین حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی-گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی )-ترجمه روزنامه رسمی و رزومه شرکت برای صاحبان شرکت-ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی –  لیست بیمه

کلیه مدارک باید ترجمه به زبان انگلیسی همراه با تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه  باشند.

کنترل پاسپورت جهت موارد منع خروج از کشور به عهده مسافر و آژانس ثبت نام کننده میباشد.

پرداخت حداقل 50% مبلغ تور به هنگام ثبت نام الزامی ست.

ضمانت بازگشت برای هر نفر به مبلغ 40.000.000 تومان دریافت خواهد شد.در صورت نیاز به ضمانت بیشتر، مسافر ملزم به ارایه ضمانتنامه بانکی به مبلغ درخواستی میباشد.

قیمت کودک زیر 2 سال 190 یورو + قیمت بلیط میباشد.

 

 


یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 امتیاز, میانگین: 5.00 از 5)
Loading...


اطلاعات تور
شروع قیمت از
690 یورو + قیمت بلیت
مدت اقامت
5 روزه
نوع سفر
تور تفریحی
ایرلاین

 
خدمات تور
اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه –اخذ ویزای شنگن

 
توضیحات
کلیه مدارک باید ترجمه به زبان انگلیسی همراه با تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه  باشند. کنترل پاسپورت جهت موارد منع خروج از کشور به عهده مسافر و آژانس ثبت نام کننده میباشد. پرداخت حداقل 50% مبلغ تور به هنگام ثبت نام الزامی ست. ضمانت بازگشت برای هر نفر به مبلغ 40.000.000 تومان دریافت خواهد شد.در صورت نیاز به ضمانت بیشتر، مسافر ملزم به ارایه ضمانتنامه بانکی به مبلغ درخواستی میباشد. قیمت کودک زیر 2 سال 190 یورو + قیمت بلیط میباشد.

 
مدارک لازم
اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار- اصل شناسنامه – سند ملکی به نام مسافر– گردش حساب بانکی 3 ماهه به همراه تمکن مالی -  گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان – دو قطعه عکس  مربوط به سال جاری. – گواهی اشتغال به کار ( ترجمه اخرین حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی-گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی )-ترجمه روزنامه رسمی و رزومه شرکت برای صاحبان شرکت-ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی. -  لیست بیمه

© تمام حقوق به ساحل آفتاب متعلق است.
طراحی توسط: فلاح نت